Home NL     Over mij     Technieken     Galerij     Sculpturen    Videos     Shop     Gastenboek     Forum     Nuttige links     Contact


Sculpturen


Panter paddestoelen
Panter paddestoelen

Panter paddestoelen is een werk geïnspireerd op een werk dat ik in een musseum heb gezien. Mijn inspiratie komt terug uit de natuur van bepaalde paddestoelen en zwammen. Het is alsof de paddestoelen binnenste buiten zijn gedraad met een combinatie van zwammen.

Het was aanvankelijk de bedoeling om een "ster vorm" te hanteren maar mijn ouders zagen er een patroon in van de huid van een panter, vandaar de naam panter paddestoelen.

 

Een extra eigenschap van dit werk is dat elk stukje een magneetje heeft zodat je de vrijheid hebt om een nieuwe compositie te maken zoals je zelf wil!

 

Wanneer je een definitieve plaats voor dit werk gevonden hebt zou je op de muur gebruik kunnen maken van een magnetische verf zodat je uw eigen compositie kan maken.

 

Detail 1: achterkant van een stukje
Detail 1: achterkant van een stukje

Dit is de achterkant van een stukje. Je ziet ter hoogte van het grijze gedeelte een mangeetje zitten waardoor je een zekere flexibiliteit verkrijgt om een eigen composities te maken.

Detail twee: voorkant van een stukje
Detail twee: voorkant van een stukje

Dit is een voorbeeld van de voorkant van een stukje in de vorm van een "omgekeerde" paddestoel.