Home NL     Over mij     Technieken     Galerij     Sculpturen    Videos     Shop     Gastenboek   

Nuttige links     Contact


Chris De Smet - Kunst website

 

Deze site is bedoeld voor artiesten en beginnende artiesten die meer willen leren over (olieverf) schilderen. U kan ideeën opdoen en iets meer te weten komen om uw eigen schilderij te maken.

 

Bij het onderdeel "technieken" vindt u wat meer (basis) uitleg over de verschillende technieken. Dit gedeelte zal in de toekomst nog uitgebreid worden. 

 

In de galerij kan u een chronologisch overzicht vinden van mijn werken. Bij elk schilderij wordt er kort een beschrijving gegeven van de gebruikte techniek met enkele opmerkingen en aandachtspunten.

 

Schilderen is een leerproces en je dient te leren uit uw vergissingen. Het is een continu process van vallen en opstaan en uit elk werk dat u maakt leer je wel iets. Voel u vrij om vragen te stellen over schilderwerken of schildertechnieken in het forum. Als ik kan helpen zal ik dat met veel plezier doen!

 

Heeft u interesse in een werk dan kan u steeds een schilderij kopen aan een schappelijke prijs. Mocht het schilderij reeds verkocht zijn dan kan er altijd een nieuw gemaakt worden of aangepast aan uw wensen. Als u liever een schilderij zou kopen in een ander formaat kan dit eveneens. Voor elk werk dat aangekocht wordt gaat er 5 percent naar het goede doel. Deze site steunt het "Kinder Kanker Fonds".

 

Ik hoop dat u van deze site kan genieten!


Nieuwe schilderijen!

De site steunt het "Kinder Kanker fonds" die twee belangrijke initiatieven heeft waaronder de "Clini Clowns" en "Koester". Koester ondersteunt palliatieve kinderen en hun ouders in een thuissituatie.